BV Opheffen

Full service: € 249,-

Neem contact op via het contactformulier
en we bellen u binnen 24 uur terug!

Wat krijg ik bij de Full Service van Legal Joe?

  • Volledige begeleiding door onze experts
  • Analyse van uw situatie
  • Helder stappenplan
  • Professionele service voor een vaste prijs
  • 100% Garantie

Wat moet u doen?

  1. Vul uw gegevens in middels het contactformulier
  2. Onze expert neemt telefonisch contact met u op
  3. Na de analyse bepalen we samen het stappenplan

Opheffen BV

Een BV opheffen betekent dat er een einde komt aan de levenscyclus van een besloten vennootschap. Er zijn tal van redenen die ten grondslag liggen aan een dergelijke beslissing.
Zo kan het zijn dat u een BV heeft opgericht met het idee een bedrijf te beginnen dat na verloop van tijd minder succesvol bleek dan gedacht. U wil dit op een nette manier beëindigen en besluit de BV op te heffen. Of, u heeft in het verleden een gouden handdruk gekregen en heeft dit geld in een stamrecht BV gestopt. Nu met pensioen gaat wilt u dit geld gebruiken. Uw stamrecht BV opheffen is dan een logisch vervolg.

Onze ervaring leert dat een BV opheffen in de meeste gevallen geen vervelende beslissing hoeft te zijn. Ook hoeft dit niet gepaard te gaan met hoge kosten en ingewikkelde gesprekken. De expert van Legal Joe helpen u op een voordelige manier van uw BV af. Dit kan op een versneld manier, middels een turboliquidatie, of middels een andere wijze via een liquidatieproces. Beide processen leidden er uiteindelijk toe dat uw BV juridisch volledig is wordt opgeheven.

De Turboliquidatie

Een turboliquidatie wordt gebruikt om een rechtspersoon versneld op te heffen. Deze manier van opheffen van dus gebruikt worden voor een besloten vennootschap maar ook voor een stichting, coöperatie of een vereniging.

U kunt een BV alleen opheffen als de balans van de BV op nul staat. Dit houdt in dat er geen schulden of bezittingen meer op de balans van de besloten vennootschap staan. Als dit het geval is dan kan de algemene vergadering besluiten om alle activiteiten van de bv te staken en over te gaan tot ontbinding van de BV. Door een dergelijk besluit houdt de BV per aangegeven datum op te bestaan.

Liquidatie BV

Een BV liquideren is een proces dat meer stappen met zich meebrengt. Als besloten wordt om over te gaan tot een liquidatie, dan betekent dit meestal dat er nog schulden op de balans van de BV staan. Als bestuurder van de besloten vennootschap dien je de liquidatie te deponeren bij de Kamer van Koophandel en deze minimaal twee maanden ter inzage te laten liggen. In deze periode kunnen eventuele schuldeisers bezwaar maken tegen de liquidatie bij de rechtbank. IS er na deze periode van twee maanden geen bezwaar gemaakt, dan de BV worden opgeheven en zal deze per de aangegeven datum ophouden te bestaan.

Opheffen BV Kosten

Wilt u uw BV opheffen en bent u op zoek naar een voordelige manier om dit te doen? Wilt u
zonder tussenkomst van een notaris of advocaat uw BV opheffen tegen een vaste prijs? Neem dan contact op met de experts van Legal Joe. Wij ontbinden uw BV al vanaf € 249,-exclusief btw. Alleen als wij juridische documenten als een kwijtscheldingsovereenkomst of een uitkeringsbesluit moeten opstellen worden de kosten hoger dan de € 249. Hebt u meerdere BV’s? Dan hanteren wij een een korting op het aantal op te heffen BV’s. Wij bieden u 100% garantie op het opheffen van uw BV. Lukt het ons niet, dan krijg u uw geld terug.

Uw Besloten Vennootschap ontbinden – onze zorg

Wilt u uw Besloten Vennootschap ontbinden maar heeft u geen idee wat u moet doen of heeft u simpelweg geen tijd om uit te zoeken hoe het allemaal in zijn werk gaat? Dan biedt Legal Joe uitkomst. De experts van Legal Joe hebben jarenlange ervaring in het opheffen en liquideren van verschillende soorten rechtspersonen. Hebt u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kunnen wij u helpen?

Mr. J. Oostenbrink

Mr. J. Oostenbrink

Advocaat

Contactformulier